Handelsbetingelser nethandel

Disse handelsbetingelser gælder kun for handler hvor der benyttes betalingskort.
Ved handel på konto se salgsbetingelser HER

Produktinformation:

På ALLFLEX.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@allflex.dk
 
Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt ALLFLEX accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.
 
Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på ALLFLEX.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra ALLFLEX.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til ALLFLEX.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og ALLFLEX.dk er først indgået, når ALLFLEX.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.
 
Betaling:
Vi modtager betaling med: Dankort, Visa/Dankort og eDankort.
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og NETS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med betalingskort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra ALLFLEX.dk.

Levering:
Produkter sendes med Post Danmark. Leveres til fast pris på: 100.- DDK pr. pakke
 
Reklamation:
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter køber har opdaget manglen ske til ALLFLEX.dk senest 8 dage efter varemodtagelsen. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.
 
ALLFLEX.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.
 
Fortrydelsesret
Meddeler køber ALLFLEX.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler ALLFLEX.dk det modtagne beløb incl. forsendelse.
Returnering af varen sker for købers egen regning.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.
 
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
 
ALLFLEX betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.
 
Hjemmesiden www. ALLFLEX.dk drives af firmaet:
Allflex dan-mark ApS  CVR nr: 78479310
T: 9781 1555, Rugmarken 31, 7620 Lemvig